Oplev det bedste af Fanø

En super familievenlig tur.

Tour de Fanø

Målgruppe

Yderst velegnet som en familietur for jeres medarbejdere med familie.
En god personale- eller foreningstur.

Turbeskrivelse:

  1. Sejltur til Fanø. Vi møder jer på Esbjerg siden. På Færge-turen kan vi lige nå et lilleoplæg om Fanø – så vi alle kommer i den rette stemning til den videre færd!
  2. En tur gennem de krogede gader i Nordby – af de hemmelige stier – som kun de lokale kender. I får fortællingen om Fanøs søfarts historie gennem tiderne.
  3. Udflugt til Danmarks eneste fuldt restaurerede fuglekøje. Her får i ved selvsyn mulighed for at stifte bekendtskab med denne særegne fangstmetode, som har været anvendt overalt i Vadehavet. Her er der desuden rig mulighed for at se Vadehavets unikke fugleliv fra fugletårnet
  4. Frokost på Skovelegepladsen med fri leg for såvel børn som voksne. Vi griller noget af Slagter Christiansens lækre kød og pølser og slutter af med en kage til kaffen. Skovlegepladsen er fuld af sjove legeredskaber – for børn i alle aldre!
  5. Udsyn fra Fanøs højest beliggende punkt, Pælebjerg. Vi forsætter turen forbi de smukke pælebjerg-søer – og tager en afstikker op på Fanøs højeste punkt – Pælebjerg. Fra Pælebjerg er der en fantastisk udsigt over Vesterhavet og Fanø – i klart vejr kan vi se Skallingen og vindmølleparken ved Horns Rev.
  6. Forfriskende og imponerende hjemtur langs en af Europas bredeste strande.  I skal selvfølgelig ikke snydes for en tur langs Fanøs bredde strand – og evt. en dukket i bølgen blå. Måske er i heldige at finde et stykke rav. I kan vælge at tage et længere stop her til badning og drageflyvning – husk blot at orientere guiden herom.

Inkluderet i prisen: Færgebillet, cykelleje, grill-buffet, én øl/sodavand og eftermiddagskaffe og kage. 

Pris

Voksne: 400 kr.

Børn (under 12 år): 250 kr.

Min deltagere: 10

Max deltagere: 200 (30 deltagere pr. hold/guide)

25 km
6 timer

Praktisk information

Medbring

  • Tøj efter vejret – husk det er koldere og mere vindigt på stranden end inde i lnd – så en let vindjakke er altid en god idé.
  • Kamera
  • Badetøj og evt. drager – til flyvnig på stranden.
  • Kikkert – hvis i har.

Vi mødes her

Vi mødes ved Fanø Færgen, Esbjerg

Se på stort kort