Teambuildingturen

Se Fanø fra vandsiden og oplev de ukendte ruter på mountainbike.

Teambuildingturen

Prisen er inklusiv: Færgebillet, havkajakleje, cykelleje, morgenkaffe, sandwich, én øl/sodavand og eftermiddagskaffe og kage. 

Turbeskrivelse:

  1. Sejltur til Fanø. Vi møder jer på Esbjerg siden. På Færge-turen nyder vi et rundstykke og en kop kaffe, men vi gør os klar til dagens oplevelser.
  2. På Nordby Havn venter en erfaren Havkajak-instruktør på os. Efter en kort instruktion – er det tid selv at prøve kræfter med havkajakken i det rolige havne-område.
  3. Når alle er blevet fortrolige med havkajakken – sætter vi i samlet flok kurs mod Halen.
  4. Efter ca. en times sejlads ankommer vi til Halen. Vi får en forfriskning i form af en sandwich og en sodavand. Vi fordøjer oplevelsen mens vi nyder udsigten over Vadehavet.
  5. På Halevejen venter Mountain-bike cyklerne på os.Mountain-biketuren kan enten være en rolig tur gennem den hemmelige øst-side af Fanø – hvor vi virkelig lader freden og roen synke ind i krop og sjæl. Eller den kan være en mere udfordrende tur på tværs af øen gennem klitlandskabet – hvor vi virkelig får udfordret motorik og ben.
  6. Uanset valg af mountain-bike tur går turen forbi Pælebjerg, Fanøs højeste punkt. Her venter kaffen og kagen på os – vi skulle nødig gå sukkerkolde. Fra Pælebjerg er der en fantastisk udsigt over Vesterhavet og Fanø – i klart vejr kan vi se Skallingen og boreplatformene.
  7. Forfriskende og imponerende hjemtur langs en af Europas bredeste strande.  I skal selvfølgelig ikke snydes for en tur langs Fanøs bredde strand – og evt. en dukket i bølgen blå. Måske er i heldige at finde et stykke rav.

Vi hjælper gerne med at reservere bord på en af øens gode restauranter. I har garanteret en god appetit efter en aktiv dag i naturen.

Pris

Pris: 600 kr. pr. deltager

Min deltagere: 10

Max deltagere: 20

25 km
6 timer

Praktisk information

Medbring

  • Tøj efter vejret – husk det er altid en god idé med lag på lag tøj -  ved udendørs-aktiviteter, så man kan regulere temperaturen ved at tage tøj af og på.
  • Kamera
  • Evt. badetøj.

Vi mødes her

Vi mødes ved Fanø Færgen, Esbjerg

Se på stort kort